Modele scari interioare metalice

Uncategorized

Scarile de l`intérieur cu structura Metalica rectangulaire pot face Alegerea dumneavoastra mult mai usoara. Modelul de SCARA Berlin are o structura Metalica discreta si trepte din lemn, iar prin combinatia materialelor si culorilor va puteti incadra in mai multe variante de design incepand de la moderne PANA chiar si la Rustic. Scarile autoportante-suspendate creeaza o impresie de plutire. Prinderile sunt discret iar modelul se poate realiza in diferite combinatii de materiale si forme. Le intalnim ca SCARI balansate in forma de U sau L, SCARI drepte, SCARI cu podestat de odifna (Platforma de Intoarcere), etc. SCARI interioare orice modèle executate DIN Otel sau inox. SCARI cu un singur Vang, SCARI cu doua vanguri frante sau drepte,… Scarile exterioare pot fi realizate utilizandu-se Elemente de fier forjat pentru balustrade, CEEA CE ofera produsului un aspect élégant si il personalizeaza. Faptul ca sunt utilizate la extérieur nu implications neaparat ca factorul esthétique sa fie déshabjat. Scarile metalice interioare se livreaza si se monteaza la locatie de catre una dintre echipele noastre. Aveti posibilitatea de… Scarile cu Vang central sunt cele mai sollicitate.

Putem Fabrica SCARI metalice in functie de cerintele beneficiarului. … Scarile interioare sunt foarte sollicitate atat de Beneficiarii finali cat si de firmele de Arhitectura sau constructori DIN mai multe motif: Scarile metalice exterioare pot fi realizate DIN Profile metalice simple sau pot fi zincate. Procesul de zincare aigura o rezistenta sporita la factorii de Mediu si o durabilitate in timp. Utilizarea plintei cu scopul de a proteja peretii de murdaria pantofilor este un concept ce capata popularitate in randul proiectelor de SCARA interioara. Treptele din lemn masiv de FAG tratate cu soluti de finisaj de nuanta inchisa contrasteaza cu balustrada de inox. SCARI interioare Timisoara Scarile exterioare sunt de obicei SCARI secundare, SCARI de incendiu sau SCARI pentru “trafic greu”. Astfel, ELE trebuie sa raspunda unei categorii de sollicitari: sa fie robuste, sa suporte greutati, sa reziste la factori meteo nefavorablement, sa permita scurgerea APEI, sa permita accesul cu obiecte voluminoase.

Atunci cand imaginatia nu este ingradita, Rezultatul devine interesant. Jocul de Culori Pune in valoare si evidentieaza elementele ce compun SCARA interioara, calitatile estetice ALE lemnului de prelucrare ISI FAC simtita prezenta conturate de nuanta inchisa a plintei ce insoteste fiecare treapta. Modelul de Trepte classique permite instalarea cu usurinta un contratreptelor vopsite in Culoarea Alba. Scarile metalice interioare se realizeaza doar pe comanda in baza unui proiect bine Stabilit. Aveti posibilitatea de a Plati… Dans zilele noastre SCARA reprezinta mai mult decat o simpla legatura intre etaje. Scarile sunt parte din Design-UL pe care il dorim. Scarile cu vanguri metalice pot reprezenta un Punct de plecare in Amenajarea locuintei dumneavoastra.

Scarile metalice interioare cu Vang central DAU senzatia de continuitate. Asiguram transport si montaj à Bucuresti si… SCARI interioare de o simplitate Pura-Linii drepte si moderne… sunt executate DIN tabla, grosimea acesteia fiind aleasa in functie de forma si dimensiunile scarii. Treapta si contratreapta Metalica se poate Placa cu lemn sau Piatra. Scarile se proiecteaza individu, tinandu-se cont de specificul proiectului. Se finiseaza conforme cerintelor beneficiarului si se monteaza la locatie de o echipa specializata. Avem capacitatea de a realiza o Gama variata de produse, Cu caracteristici tehnice. Putem oferi un produs finit complet finisat si accesorizat, respect et asteptarile dumneavoastra si indicatiile primite de la proiectant. Modelul de Trepte Classic din lemn masiv de prelucrare accentureaza aspectul robuste al acestui proiect. Lasata la, nuanta naturala a fibrelor lemnului de prelucrare transforma SCARA interioara in PIESA esentiala de design al locuintei.